Υλικά (Για 4 Άτομα)
- 2 συσκευασίες γαρίδες ακέφαλες Ν. 2 Ινδιών καθαρισμένες (πάνω να είναι μόνο η ουρά)
- 100 γρ πιπεριές κόκκινες σε μπαστουνάκια
- 100 γρ πιπεριές πράσινες σε μπαστουνάκια
- 80 γρ κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
- 60 γρ λευκό ξηρό κρασί
- 150 γρ φέτα σε χοντρά κομμάτια
- 30 γρ ελαιόλαδο
- 1 γρ μπούκοβο καυτερό
- 200 γρ τάματος τριμμένες
- αλάτι/ πιπέρι
- 1 κουτ. σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο
Εκτέλεση
Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι και τις πιπεριές μέχρι να μαλακώσουν. Προσθέτουμε τις γαρίδες και μαγειρεύουμε για 1 λεπτό από την κάθε πλευρά. Σβήνουμε με το κρασάκι προσθέτουμε την τριμμένη ντομάτα. Αλατωπιπερώνουμε και βάζουμε το μπουκοβο.
Τελειώνουμε με την φέτα ανακατεύοντας καλά και όταν μαλακώσει αφαιρούμε από την φωτιά. Πασπαλίζουμε με τον μαϊντανό ψιλοκομμένο