Υλικά (Για 4 Άτομα)
- 700 γρ θράψαλο Ν. Ζηλανδίας καθαρισμένο
- 400 γρ κρεμμυδάκια για στιφάδο καθαρισμένα
- 30 γρ ελαιόλαδο
- 1 κλωνάρι δεντρολίβανο
- 50 γρ λευκό ξηρό κρασί
- 500 γρ ζωμός θαλασσινών
- αλάτι/πιπέρι
- 200 γρ σάλτσα ντομάτας
- 1 κουτ. σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 1 σκ. σκόρδο ψιλοκομμένη
Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα κρεμμύδια μαζί με το σκόρδο και το δεντρολίβανο. Προσθέτουμε το θράψαλο κομμένο σε φαρδιές λωρίδες και μαγειρεύουμε για 2 λεπτά ακόμα.
Σβήνουμε με το κρασί, προσθέτουμε την ντομάτα και τον ζωμό. Αλατοπιπερωνουμε μαγειρεύουμε για 20 λεπτά περίπου μέχρι να δέσει η σάλτσα.
Τέλος ρίχνουμε τον μαϊντανό και ανακατεύουμε.