Εταιρεία

Η οικογενειακή επιχείρηση  Α. ΦΑΣΟΜΥΤΑΚΗΣ Α.Β.Ε.Ε, εξειδικεύεται εδώ και 40 χρόνια στην εισαγωγή, εξαγωγή, επεξεργασία και εμπορία φρεσκοκατεψυγμένων αλιευμάτων. Χάρη στις άρτια εξοπλισμένες υπερσύγχρονες  εγκαταστάσεις διασφαλίζεται η ποιότητα των προϊόντων και η άψογη εξυπηρέτηση των πελατών της.  Η έρευνα, η εμπειρία και η τεχνογνωσία της εταιρείας  Α. ΦΑΣΟΜΥΤΑΚΗΣ Α.Β.Ε.Ε έχει ως αποτέλεσμα την κάλυψη των αναγκών των καταναλωτών της με προϊόντα υψηλής ποιότητας, αλιευμένα από τις καθαρότερες θάλασσες παγκοσμίως.

Η εταιρεία Α. ΦΑΣΟΜΥΤΑΚΗΣ Α.Β.Ε.Ε υπογράφει τα υψηλής ποιότητας θαλασσινά προϊόντα «ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΣ»

Ιστορία

Το 1977, στην νότια Κρήτη, ο κος Αντώνιος Φασομυτάκης ξεκινά την δραστηριοποίησή του στον χώρο γενικού εμπορίου τροφίμων ιδρύοντας την εταιρεία Α.ΦΑΣΟΜΥΤΑΚΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. Μια εταιρεία με όραμα την ανάπτυξη και την εξέλιξη αλλά διατηρώντας πάντα το προφίλ μιας οικογενειακής επιχείρησης.

Ο ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

1997
Σεπ 24

1997 – Μετεγκατάσταση της εταιρείας

Μετεγκατάσταση της εταιρείας σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις εμπορίας και μεταποίησης στην Βιομηχανική περιοχή Ηρακλείου

2004
Σεπ 24

2004 – Εκσυγχρονισμός της παραγωγικής διαδικασίας

Εκσυγχρονισμός της παραγωγικής διαδικασίας, με νέα υπερσύγχρονα μηχανήματα τυποποίησης και επεξεργασίας κατεψυγμένων αλιευμάτων,  με σκοπό την εξειδίκευση της παραγωγής στην επεξεργασία υψηλής ποιότητας αλιευμάτων.

2010
Σεπ 24

2010 – Επέκταση Εγκαταστάσεων

Επεκτάθηκαν οι χώροι των εγκαταστάσεων της εταιρείας με μια νέα μονάδα, με ψυκτικούς θαλάμους συνολικής επέκτασης 18.000m3, με σκοπό την αύξηση της ψυκτικής δυναμικότητας των εγκαταστάσεων και την διασφάλιση της σωστής αλυσίδας ψύξης για τα προϊόντα.

2014
Σεπ 24

2014 – Αναβάθμιση Εξυπηρέτησης Πελατών, Διακίνησης Προϊόντων

Η ανάγκη καλύτερης εξυπηρέτησης των πελατών και σωστότερης διακίνησης των προϊόντων , οδήγησαν την εταιρεία στην απόκτηση και λειτουργία του υποκαταστήματος στην Αθήνα, με περισσότερους ψυκτικούς θαλάμους αποθήκευσης και αύξηση του στόλου διανομής.