Εκτέλεση
ΣΕ ΕΝΑ ΤΗΓΑΝΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ, ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΩΤΑΡΟΥΜΕ. ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΥΔΙΑ, ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΓΙΑ 2 ΛΕΠΤΑ. ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΣΙ, ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΑΪΝΤΑΝΟ, ΤΟ ΞΥΣΜΑ LIMΕ, ΤΗΝ ΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΟ. ΑΦΗΝΟΥΜΕ 2 ΛΕΠΤΑ ΝΑ ΔΕΣΕΙ Η ΣΑΛΤΣΑ, ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΕΤΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ.