Γλώσσα Κρασάτη Με Εστραγκόν

Προϊόντα ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΣ που θα χρειαστείτε:

Υλικά (Για 4 Άτομα)

  • 4 φιλέτα γλώσσας
  • 3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
  • 1/2 κουτ. γλυκού μπούκοβο
  • 30 γρ λευκό ξηρό κρασί
  • 200 γρ σάλτσα ντομάτας
  • 160 γρ ζωμός λαχανικών έτοιμος
  • 1 κουτ. γλυκού εστραγκόν ψιλοκομμένο
  • 160 γρ ντοματινια κομμένα στη μέση
  • αλάτι/πιπέρι
  • 50 γρ βούτυρο
  • ξύσμα από μισό lime
  • 5 γρ σχοινοπρασσο ψιλοκομμένο
  • 1 κλωνάρι θυμάρι
  • 1/2 κουτ. γλυκού σκόρδο ψιλοκομμένο

Εκτέλεση

Σε ένα τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο, σκόρδο, μπούκοβο και ζεσταίνουμε. Προσθέτουμε τα ντοματινια και σοτάρουμε για ένα λεπτό. Σβήνουμε με το κρασί, προσθέτουμε τον ζωμό, σάλτσα ντομάτας και το αλατοπίπερο. Προσθέτουμε το ψάρι και μαγειρεύουμε για 4 λεπτά.

Δένουμε την σάλτσα με το βούτυρο και τελειώνουμε με το ξύσμα, εστραγκόν και το θυμάρι.